מאמרים > בריאות > דיאטה ותזונה >3 סיבות טובות להיפרד מהמלח השולחני ולהחליפו במלח הימלאיה ורוד

3 סיבות טובות להיפרד מהמלח השולחני ולהחליפו במלח הימלאיה ורוד

ישנן מספר בעיות עם מלח הבישול השולחני :
תוספים תעשייתיים שאינם תורמים לבריאות המשתמשים -
לעיתים קרובות מלח מסוג זה אינו מכיל רק נתרן וכלור, אלא,
הוא מכיל גם כימיקלים נוספים שמוסיפים למלח בכדי למנוע את התגבשותו לגושים ולשמור עליו בצורת אבקה אחידה.
מלח הבישול השולחני (נתרן כלורי) עובר בדרכו אל השולחן שלנו תהליכי עיבוד - המרוקנים אותו מרכיבים החיוניים לגופנו.
במלח הימלאיה ורוד ישנם רכיבים של מינרלים המצויים בו באופן טבעי ואינם מוסרים ממנו בתהליך תהליך ההפקה שלו -
מלח הימלאיה ורוד מיובש בשמש וברוח.
מינרלים כמגנזיום, סידן אשלגן, סלניום ואבץ.
מלח הימלאיה ורוד הוא תחליף אידיאלי למלח הבישול השולחני התעשייתי הרגיל המעובד בכבדות.
כמלח טבעי לחלוטין, שלא הוסיפו לו כימיקלים, והוא מכיל מינרלים שכבר קיימים בו באופן טבעי, לצד הנתרן והכלור.
   שלח לחבר      דווח על לינק שבור  
   
 הוסף  מאמר  למאמרים. בעל עסק: פתח כרטיס לניהול  מאמרים  במאמרים,
כניסה לעריכת מאמרים
 
 דף הבית  לוח רכב  לוח דרושים  לוח דירות למכירה   לוח דירות להשכרה   לוח יד-שניה  מכירות  בתי עסק  תוכנות להורדה  משחקים מגניבים  גלויות 
תנאי שימוש באתר | צור קשר/משוב | |