ad3.co.il | עד3 מתכונים    
כניסה לעריכת מתכונים
 

   שלח לחבר      דווח על לינק שבור  
   

מתכונים   >   תוספות   >   ירקות   >   איך מכינים ירקות מוקפצים

מתכונים » תוספות » ירקות » איך מכינים ירקות מוקפצים

איך מכינים ירקות מוקפצים




מתכון מצולם של אסם. איך להכין מוקפץ?
לוקחים מחבת (או מחבת ווק מומלץ!) ומסיפים לה כף שמן אחת. לאחר שהמחבת חמה מכניסים לתוכה את הירקות השונים.
סדר כניסת הירקות למחבת חשוב כיוון שכל ירק דורש זמן בישול אחר לכן חשוב לשים לב לסדר הנכון.
הירק הראשון שמכניסים למחבת הוא הבצל - בצל חתוך לטבעות דקות.
לאחר מכן גזר הפרוס לרצועות דקות , ופלפים שגם הם פרוסים לרצועות דקות, קישואים החתוכים לפרוסות, פטריות, שום אחרון חביב.
אפשר להוסיף גם תבלינים לפי הטעם.
אם מעוניינים לשלב מוקפץ עם חתיכות עוף - העוף יכנס ראשון למחבת כי הוא דורש את זמן הבישול הארוך ביותר.
בסרטון תלמדו איך להקפיץ נכון את הירקות - צריכים להקפיץ כדי לא לשבור ירקות סיבוב עם כף של הירקות יכול לשבור אותם.
לבסוף הוספת הרוטב של אוסם למחבת.
זהו המוקפץ מוכן בתאבון!
מנות:    עסקית
כשר:    פרווה
איך מכינים ירקות מוקפצים
       


   שלח לחבר      דווח על לינק שבור  
   
 
תנאי שימוש באתר | צור קשר/משוב