ad3.co.il | עד3 גלויות ומיילים    
כניסה לעריכת גלויות ומיילים
 

   שלח לחבר      דווח על לינק שבור  
   

גלויות ומיילים   >   מידע   >   מתכונים   >   שניצל מטוגן מתכון בציפוי עם פירורי לחם

גלויות ומיילים » מידע » מתכונים » שניצל מטוגן מתכון בציפוי עם פירורי לחם

שניצל מטוגן מתכון בציפוי עם פירורי לחם




מתכון שניצל עוף- מתכון פשוט ומהיר להכנה.
אפשר גם להכין את המתכון עם חזה הודו
שניצל קל להכנה, שניצלים, עקבו אחרי השלבים לקבלת שניצל עוף עסיסי בעל ציפוי פריך.
כמה קלוריות יש בשניצל מטוגן בשמן : ל 100 גרם יש 250 קלוריות

מתכון שניצלים בציפוי מעולה

רכיבים
300 גרם חזה עוף פרוס, שני ביצים, פירורי לחם (נפרט בהמשך..), מלח ופלפל.

הוראות
חותכים את החזה עוף לחתיכות (מסירים את השומן מהקצוות).
טורפים שתי ביצים בתוך קערה ומוסיפים מלח ופלפל.
מכינים קערה נוספת עם פירורי לחם.
שופכים שמן למחבת ומרתיחים אותו (סימן לבדיקה - שמניחים את השניצל יש מסביבו בועות...)
(ניתן לתבל את השניצל במלח שמן ופלפל לפני שטובלים בציפוי.)

ציפוי כפול (הסוד...)
טובלים בפירורי לחם (פירורי לחם בתיבול עדין בתוספת סומסום - ראה תמונה מצורפת...)
אח"כ בביצה
ואז שוב בפירורי הלחם.

מניחים את החתיכות בעדינות בתוך המחבת על אש קטנה
מטגנים כל צד שתי דקות אז הופכים.

דגשים
מה שחשוב זה לבחור פירורי לחם טובים
ולזכור את שלושת השלבים של הטבלת הציפוי.

הצעת הגשה
מומלץ להגיש טרי מהמחבת,
כאשר הטיגון עסיסי והציפוי פריך.
בתוספת של אורז פרסי

בתאבון :-)







אולי אתם מעוניינים למידע נוסף בנושא , הנה חלק מהערך שניצל מויקיפדיה

הגרסה הישראלית לשניצל עשויה בדרך כלל מחזה עוף או הודו, ומהווה מאכל פופולרי. השניצל הגיע לישראל דרך יהודי אשכנז, ונחשב לחלק מהמטבח היהודי. בדוכני מזון מהיר נמכר גם שניצל בבגט או בפיתה, לרוב בליווי ירקות, צ'יפס וקטשופ. בישראל הושאל השם "שניצל" גם למאכלים נוספים המטוגנים באותו ציפוי, כמו שניצל דג ושניצל תירס.

בגרסה הארגנטינאית של המאכל הוא מכונה מילנסה (Milanesa), ומבוסס על בשר בקר העשוי דק ומועט בשומן, אשר נאפה בתנור או מטוגן. גרסה נוספת בציפוי רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה נקראת מילנסה נפוליטנה (Milanesa Napolitana).

גרסה צרפתית של שניצל היא קורדון בלו (Cordon-bleu, בצרפתית: "סרט כחול", כנראה על שם רשת ההארחה ובתי הספר לבישול צרפתי בשם זה) - בין שני נתחי בשר נתון מילוי שינקן וגבינה, והבשר מצופה בציפוי השניצל ומטוגן.

לשניצל יש גם מספר גרסאות צמחוניות. גרסה תעשייתית נפוצה היא שניצל תירס – בלילה המכילה גרגרי תירס, מצופה בפירורי לחם ומטוגנת. מוצר זה הושק על ידי חברת טבעול בשנת 1993 והפך לשניצל המוכן הנמכר ביותר בישראל.‏[1] גרסה טבעונית המתאימה להכנה ביתית עשויה מפרוסות דקות של סייטן, ובמקום ביצה משתמשים בה בחלב סויה להדבקת פירורי הלחם.


עוד מתכונים שאפר להכין עם חזה עוף

מתכון לשניצל בתנור

לשומרי דיאטה

שניצל טופו

מיוחד לטבעונים

שניצל ללא טיגון

יש אנשים שחייבים כל יום לאכול שניצל, רצוי לגוון, מצאנו מלא מתכונים ברשת, כל אחד טעים במיוחד!

שניצל תירס

שניצל דיאטטי

שניצל ממולא בירקות

שניצל ממולא בפטריות

שניצל וינאי

שניצל מתכון מצולם

שניצל עם חרדל

 המתכון הזה אהוב מאד בקרב הילדים שניצל עם ביסלי גריל

מתכון טוב לראש השנה שניצל עם דבש

10 דרכים טעימות להכין שניצל טבעוני

רשימה של עשרה מתכונים לשניצל טבעוני.

שניצל ויקיפדיה

שניצל (מגרמנית: Schnitzel "פרוסה קטנה"; בעברית: כתיתה) הוא מאכל העשוי מבשר מטוגן, משוטח בעזרת פטיש שניצלים, מצופה בפירורי לחם או קמח הדבוקים אליו בביצה.


השניצל הפך למאכל מאוד נפוץ בהרבה מדינות, אך במקור הוא אחת המנות החשובות במטבח האוסטרי (או לחלופין לפי השערות אחרות מהמטבח הצפון איטלקי). השניצל נחשב לארוחת הצהריים הפופולרית ביותר בישראל, ובצה"ל בפרט.





מאמר זה משתמש בחומר מהמאמר שניצל מויקיפדיה, ששוחרר לשימוש תחת הרישיון Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

   שניצלים טעימים    שניצל טעים    חזה עוף מתכון    שניצל טוב    מתכון עם חזה עוף    מרשם כשר     


   שלח לחבר      דווח על לינק שבור  
   
 
תנאי שימוש באתר | צור קשר/משוב